Uprava kompanije


ČEDOMIR IVKOVIĆ
Generalni direktor

DRAGAN VUJOVIĆ
Izvršni direktor

DRAGAN IVANOV
Izvršni direktor
DanijelB DANIJEL BULIK
Član Nadzornog Odbora
SlavenkoSSLAVENKO SEKULIĆ
Član Nadzornog Odbora

RELJA STANKOVIĆ
Član Nadzornog Odbora

Misija i vizija

 

Politiku naše firme opisali bi smo sa tri reči : Efikasnost, Razvoj i Partnerstvo

Efikasnost

Efikasnost je ključ uspeha u današnjem svetu. Ona određuje znanje potrebno da se na najbolji način iskoriste raspoloživi resursi, uložen novac, provedeno vreme, zauzeti prostor i potrošena energija a sve to u skladu sa očuvanjem životne I radne okoline. Efikasnost je potrebna svuda i u svakom trenutku ukoliko želimo da nam sistemi proizvode profit i da u isto vreme budu održivi. Zahtev da sistem ima nisku potrošnju resusa u toku celog svog radnog veka je neodrživ. Stoga je za nas efikasnost imperativ koji jedini garantuje izvesnu budućnost.

Razvoj

Konstantan razvoj je, za nas, instrument za dosezanje višeg nivoa efikasnosti. Mišljenja smo da, u suštini, ne postoji idealan nivo usluga ali da se njemu uvek treba težiti.

Partnerstvo

Tvrdimo da naša kompanija nema mušterije i investitore već partnere, što znači da zajednički dosežemo željeni cilj. Uzevši u obzir da, danas, nije neobično da investitori već poseduju određeno iskustvo u vezi sa građenjem, stečeno u prethodnim investicionim poduhvatima, naš kontakt sa njima postaje interaktivna razmena znanja i iskustva, Uz to, uvek težimo da održimo stabilne i dugoročne odnose sa našim klijentima. Shodno politici kompanije, trudimo se da u svoj rad uključimo svako novo iskustvo koje steknemo. Želimo da održimo profesionalni razvoj svoje firme i da preuzmemo lidersko mesto u oblastima konsaltinga, projektovanja i inženjeringa u našoj zemlji.

 

 

Upravni odbor Servo Mihalj Inženjeringa